søg
JOMFRUHUMMER

Jomfruhummer også kaldet dybvandshummer lever på havbunden på 25-250 meters dybde i havet omkring Danmark og Læsø samt i Nordsøen. Den særlige nordeuropæiske jomfruhummer betragtes i hele verden som en eksklusiv delikatesse, og den udgør samtidigt det primære produkt for Læsø Fiskeindustri.

Via vores særlige principper og metoder for produktionen har Læsø Fiskeindustri  udviklet sig til en af verdens mest betydelige eksportører af jomfruhummer, som vi sælger i en række forskellige forpakninger og versioner.


 

LÆSØ OG MARIUS

Et stærkt kvalitetsprodukt som kort efter landingen håndsorteres, hvorefter jomfruhummerne lynfryses og pakkes i vores fuldt automatiserede anlæg. 

Både ”Læsø” og "Marius" henvender sig til kunder der har kvalitet i højsædet, og er baseret på råvarer fra de daglige landinger af fangster tæt på vores fabrikker på Læsø og i Skagen, hurtig produktion og daglige forsendelser til markederne.


Klik her for at se videoen fra "Hav til Bord" og her for yderligere information om produkterne.


KLARGJORTE JOMFRUHUMMER

Store flotte jomfruhummer pakket i bakker med fire eller fem stk., med udgangspunkt i tanken om, at det skal være nemt at tilberede et eksklusivt måltid. 

Jomfruhummerne er flækket og klargjort af vores dygtige medarbejdere på et helt nyt produktionsanlæg placeret på Læsø, og de sælges med en særligt udviklet krydderiblanding samt serveringsforslag i emballage, der kan gå direkte i ovnen.


SKOTLAND

De frosne skotske jomfruhummere er målrettet imod det kvalitetsbevidste detailmarked. Mængden der udbydes fra Skotland er dels meget større og der kan tilbydes hummere helt ned til 8,5 cm fra Skotland. 

Vi har på fabrikken i Peterhead etableret en omkostningsfokuseret strategi således at vi altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser.  

Klik her for at læse meget mere om vores produktion i Skotland.

             

                

LÆSØ FERSK

Læsø ferske hummere er siden 2008 blevet en integreret del af produktionen. Vi har udvidet vores indkøb, således at vi nu er i stand til at tilbyde ferske hummere til både Danmark og markederne i Europa. 

De ferske jomfruhummer er underlagt vores høje kvalitetsstandarder og fra vores danske fabrikker sender vi dagligt helt friske jomfruhummer ud til forbrugerne.

Klik her for at læse mere om produkterne og den effektive vej fra "hav til bord".

Klik her for yderligere information om de enkelte produkterA/S Læsø Fiskeindustri · Industrivej 4 · DK-9940 Læsø · T: +45 9849 8188 · F: +45 9849 8099 · E-mail: laeso@laeso-fish.dk